Col·labora

Imprimir

Què podeu fer per col·laborar?

Tenim unes quantes propostes que tots podem fer a títol individual per anar fent-nos sentir i fent pressió per salvar l’Ateneu Santboià. Aquí us deixem algunes accions amb què podeu fer suport a la campanya:

  •  Si ho fem des d’una entitat o associació; signar el manifest aquí.
  • De manera individual,  podeu signar aquí
  •  Compartiu el manifest  amb els vostres contactes.
  •  Fer molt soroll en xarxes socials: pujant fotografies, tweets, escrits, videos… Nosaltres intentarem retuitejar i penjar tot el que poseu sota el hastag #SalvemAteneu. I recordeu, també, sempre que es pugui, mencionar l’Ajuntament de Sant Boi (@AjSantBoi). Twitter, Facebook, Instagram… Fem molt soroll per deixar clar que el teatre es queda al poble!
  • Puja una foto teva amb el hashtag #SalvemAteneu.
  • Explicar a tothom que creiem que s’estima l’Ateneu el que està passant i demanar-li que signi, com a entitat o a títol individual, en contra de l’enderroc.

2013-11-21-21-50-50-12dce44fb1e92eea59dce1d1b226042f80ad6772

Qualsevol ideea per reivindicar i fer difusió d’aquesta lluita serà benvinguda. Si teniu idees o propostes, o us voleu implicar en aquest procés, contacteu amb nosaltres. Com més siguem, més força tindrem per defensar l’Ateneu.

Si voleu implicar-vos a la campanya podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a ateneusantboia@gmail.com, o bé podeu venir a les assemblees d’Amics de l’Ateneu Santboià els dimecres a les 19:30.

També esteu convidats  a participar a l’Assemblea General de Socis, que tindrà lloc dissabte 30 de novembre, a les 16:30, a l’Ateneu Santboià.

SIGNA A CHANGE.ORG!

 ADHESIÓ D’ENTITATS

Amics de l’Ateneu Santboià
www.ateneusantboia.net
ateneusantboia@gmail.com
Avinguda Maria Girona, 2 – Sant Boi de Llobregat